Clara Nyström

 

Clara Nyström är Instruktör i klasserna i Burlesque och Commercial JAZZ.

 

Just nu går hon sista året på Lunds dans- och musikalgymnasium och utbildar sig till musikartist. Förutom att dansa, spelar hon teater och sjunger också. Clara har hållit i workshops, dansat och uppträtt på flera olika festivaler och dansföreställningar i hela Skåne. Senast deltog hon i Cabaret Candy Club 2 som dansare och senare i Djungelboken på Malmös Nöjesteater. Till hösten 2013 kommer hon delta i Moulin Rouge på Lunds Stadsteater.

 

 

Clara är halvsvensk och halvengelsk. Hon har tillbringat mycket tid i England och pratar dagligen engelska, vilket ofta resultera i att hon använder så kallad "svengelska" under sina klasser. När hon var endast tio år gammal förälskade hon sig i dansen och har sedan dess inte kunnat sluta dansa. I hennes klasser lägger hon mycket fokus på disciplin och hårt arbete, men framförallt ska man ha kul!

Yana Le

 

Redan när jag var liten märkte mamma att jag var tokig i dans. Jag fick börja i balettskola som sexåring i det dåvarande Sovjet som jag växte upp i. Vi reste runt i landet med vår ensemble och dansade på stora scener och operahus. Som 9-åring började jag med kampsporter. Med en proffsboxare som pappa var det omöjligt att låta bli! Jag har bland annat tävlat i boxning och karate.

Träning har varit en del av hela mitt liv. Jag har provat på det mesta. Dansen är ändå det jag fastnat för. Jag har hållit i kurser och klasser, lett svensexor, möhippor och liknande evenemang. Jag har även varit gym-instruktör, startat en dansgrupp på Campus i Helsingborg, varit instruktör på en dansstudio och lärt mig poledance från Danmarks bästa poledansös. Drömmen har ändå alltid varit att starta en egen studio där dans ska prioriteras över allt annat.

 

Min drivkraft får jag från att se människor utvecklas och finna sig själva genom dansen.

Passion Dance Studio är en dansskola i Helsingborg som har som ambition att vara regionens bästa dansstudio. Jag hoppas att få se just dig där!